Leírás
Sötét süteménykeverék csokidarabokkal. Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc
Összetevők:
- nyers nádcukor*
- kukoricakeményítő*
- teljes kiőrlésű rizsliszt*
- csokoládécsepp étcsokoládé 15% (nyers nádcukor*, kakaómassza*, kakóvaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin)
- kakaópor 8%
- sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt*
- tengeri só
- Bourbon vanília
* ellenőrzött biogazdaságból
Nyomokban tejet és szóját tartalmazhat.
Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)
Elkészítési javaslat tojással: Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej
- Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
- A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
- A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
- A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
- Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Elkészítési javaslat tojás nélkül: Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej
- Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
- 150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá.
- A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá.
- A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük.
- A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
- A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.