Leírás
Durum tészta, tojás nélkül. Javasolt főzési idő: 10-11 perc. A Byodo durum tészták megfelelnek mindenben, annak, ami egy minőségi tésztától elvárható: szép sárga színű, finom ízű, rugalmas állagú és formáját a főzés után is megtartja. Kulcsfontosságú hogy az elkészítéséhez különböző, minőségi olasz durum fajtákat használnak, mind pl a “Kronos”, amitől lehet ‘al dente’-nek is főzni.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból:
- 100% durumgríz
Tápérték /100g:
- Energia: 1489kj/351kcal
- Zsír: 1,5g, ebből telített zsírsav 0,4g
- Szénhidrát: 72,1g, ebből cukor 4,3g
- Fehérje: 11g
- Só: 0g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.