Leírás
Bio csokoládés pudingpor. Gluténmentes termék
Összetevők:
- kukoricakeményítő*
- extra sovány kakaópor* 22%
- tengeri só
- Bourbon-vanília kivonat*
*ellenőrzött biogazdálkodásból
Elkészítési javaslat: 0,5 l tejből leveszünk 6 ek. tejet és jól elkeverjük vele a puding-port és 2 ek. cukrot. A maradék tejet felforraljuk. A tejet levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kikevert pudingport majd folyamatos kevergetés mellett még egyszer felfőzzük és végül tálkákba töltjük.
Tápérték /100g:
- Energia 1428kJ/341kcal
- Zsír 2,7g ebből telített zsírsav 1,4g
- Szénhidrát 69,6g, ebből cukor: 0,2g
- Fehérje 5,4g
- Só 0,4g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.