Leírás
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból:
Gyümölcsös-mogyorós hajdina muffin recept: 1 tojás, 100ml olaj (pl. napraforgó), 250g joghurt, 150g kukoricakeményítő, 110g hajdinaliszt, 3 tk. sütőpor, ½ tk. fahéj, 60g vagdalt mogyoró, 180g cukor, 1cs.bourbon vaníliás cukor,100g fagyasztott málna (vagy áfonya, vagy bogyós keverék). A tojást, olajat és joghurtot fakanállal elkeverjük.
A száraz összetevőket elvegyítjük és a tojásos keverékhez adagoljuk. Majd óvatosan hozzákeverjük a fagyasztott gyümölcsöt. A tésztát formákba osztjuk és 175° előmelegített sütőben kb.30-35 percig sütjük.
Tápérték 100g: 1486kJ/351kcal, Zsír:3,0g, ebből telített zsírsavak:0,7g szénhidrát:66,2g ebből cukor:0,9g, élelmi rostok:2,9g, fehérje:13,4g, Só: <0,01g
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Minőségét megőrzi: nap/hó/év lásd a csomagon
Ellenőr.:DE-Öko-007/HU-ÖKO-01 Származási hely: Németország
Értékelések
Még nincsenek értékelések.